به مناسب 5 مرداد سالروز اولین نماز جمعه انقلاب اسلامی ویژه نامه چندرسانه ای «قلب شهر» منتشر شد.
«نماز جمعه عصاره اسلام ناب»، «قلب فرهنگی هر شهر»، «نماز جمعه به مثابه کانون فرهنگ و مرکز انقلاب»، «جایگاه نماز جمعه» و «اهمیت این فریضه الهی»، «قرارگاه نماز جمعه» و... برخی از عناوین مهم این ویژه نامه را تشکیل می دهد.
«نگرش اسلام به نماز جمعه چیست؟»، «مقصد اسلام از قرار دادن این فریضه در سلسله فرایض چه بوده است؟»، «نماز جمعه دهه 60 و دوران انقلاب و نقش آن در تدوام و حفظ انقلاب چگونه بوده است؟» و... برخی از سوالات و مطالبی است که در گفت و گو با حجت الاسلام و المسلمین سید صمصام الدین قوامی، نظریه پرداز مدیرت اسلامی در شهر قم مطرح و به آن پاسخ داده شده است.
همچنین «نماز جمعه قرارگاه جنگ اعتقادی و ایمانی»، «ساماندهی و هدایت دفاع از ایمان»، «بصیرت و اخلاق مردم در برابر تهاجمات دشمن به وسیله قرارگاه نماز جمعه»، «تقوا؛ پیام بزرگ نماز جمعه»، «لزوم پر جاذبه نمودن این فریضه الهی برای جوانان» و... از جمله بخش هایی است که از منظر مقام معظم رهبری باید به آن ها توجه کرد.
در بخشی از ویژه نامه بیرق آمده است: نماز جمعه نماد شکوه و عظمت اسلام است. چون جمعیت زیادی برای نماز جمع می شوند و در کنارش نیز دو خطبه با مضامین به روز و مهم گفته می شود و این مهم در مسجد جامع است، پس نماد اعمال قدرت و اقتدار است.
بررسی جایگاه نماز جمعه از منظر رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) از دیگر مطالب این ویژه نامه را تشکیل می دهد. ادغام بودن جنبه های سیاسی و عبادی نماز جمعه در یکدیگر، امامت جمعه شغل انبیاء است، کمک فراوان نماز جمعه در اداره انقلاب، روحیه بخش بودن برپایی نماز جمعه در شهرهای جنگ زده برای کشور و ارتش و... برخی از ویژگی های مطرح شده ای است که از منظر امام راحل در ویژه نامه بیرق مطرح شده است.
در این پرونده می خوانید:
- نماز جمعه در روایات
- نماز جمعه در کلام امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری
ویژه نامه مرتبط:
- ویژه نامه چندرسانه ای «قلب شهر را دریابیم!»
کتاب مرتبط:
- دانلود رهیافت احکام و آداب نماز جمعه با حجم 1.86 مگابایت
اینفوگرافی:
- نماز جمعه از منظر امام خمینی(ره)
عکسنوشت:
برگنوشت: