قدمگاه و مسجد مقدس حضرت رضا(ع) در شهرستان بهبهان

نشریه خبری - پژوهشی حضور امام رضا(ع)در شهرستان بهبهان

قدمگاه و مسجد مقدس حضرت رضا(ع) در شهرستان بهبهان

نشریه خبری - پژوهشی حضور امام رضا(ع)در شهرستان بهبهان

قدمگاه و مسجد مقدس حضرت رضا(ع) در شهرستان بهبهان

مراسم روز امام رضا(ع) در شهرستان بهبهان .... اینجا بهبهان است؛ مسجدمقدس و قدمگاه متبرک امام رضا(ع).

بنابر شهادت اسناد تاریخی، سال 201 هـ . ق که حضرت رضا (علیه السلام) از مدینه عازم مرو بودند، از شهرباستانی اَرَجان(بهبهان کنونی) عبور و در مکان فعلی قدم گاه نماز گذاردند که به پاس این واقعه مبارک، مردم شهر نسل در نسل این مکان را مقدس شمرده و در طول دویست سال اخیر مسیر حدود 14کیلومتری این شهر تا مسجد تاریخی و قدم گاه متبرک حضرت رضا علیه السلام را با پای پیاده طی می کنند...

بیت زیر سردر قدم گاه امام رضا علیه السلام شهرستان بهبهان در سال های گذشته بوده است:

گر میسر نشود بوسه زنم پایش را
هر کجا پای نهد بوسه زنم جایش را

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی

همزمان با آغاز دهه کرامت، نمایشگاه «جاده ولایت» در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی برپا شد.

به گزارش ستاد خبری جشن‌های دهه کرامت آستان قدس رضوی، در این نمایشگاه مسیر کاروان سیاسی مذهبی علی بن موسی الرضا(ع) در زمان هجرت از مدینه به مرو، در قالب نقشه‌های گوناگون تاریخی در معرض دید عموم علاقه‌مندان گذاشته شده است.
مطالعات کتابخانه‌ای و میدانی این تابلوهای تاریخی توسط راویان میراث کهن و گروه پژوهشی جاده ولایت انجام شده و به همت سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی در قالب نمایشگاه جاده ولایت در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی به نمایش درآمده است.
مهندس علی‌اصغر سالاری، مدیر مسئول راویان میراث کهن در این باره گفت: در این نمایشگاه علاوه بر نمایش نقشه کامل جاده ولایت، تابلوهای «از شلمچه تا یاسوج»، «از سده تا طبس»، «از طبس تا نیشابور» و «از مشهد تا مرو» به ترتیب مسیر حرکت امام هشتم(ع) را از شلمچه(اولین قدمگاه در ایران) تا مرو نشان می‌دهد.
وی ادامه داد: در این تابلوها، نقشه‌ هرکدام از مسیرها به طور کامل ترسیم شده و مطالبی نیز درباره برخی از شهرها و مکان‌های مهم موجود در مسیر ذکر شده است.
سالاری بیان کرد: از دیگر تابلوهای نمایشگاه جاده ولایت می‌توان به تابلوی «ایران خواستگاه فرهنگ و تمدن شرق و غرب»، اشاره کرد که نقشه راه‌های کشور همراه با منتخبی از آثار تاریخی شهرهای مختلف در آن به چشم می‌خورد.
وی از تابلوهای «شجره طیبه نبوت و امامت» و «فَرَق در اسلام» به عنوان دیگر آثار ارزشمند نمایشگاه ولایت نام برد و افزود: در این دو تابلو به ترتیب، شجره اهل بیت‌(ع) از عبدالمطلب تا امام زمان(عج) و فرقه‌های مختلف اسلام همچون تشیع قابل مشاهده است.
لازم به ذکر است، نمایشگاه جاده ولایت از 14 مرداد 1395، در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی(گوهرشاد سابق) همه روزه به‌صورت شبانه‌روزی، بجز روزهای جمعه از ساعت 7 تا 14(همزمان با برگزاری نماز جمعه)، واقع در حرم مطهر رضوی،صحن جمهوری اسلامی، جنب دفتر تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی، پذیرای برادران اهل تاریخ و پژوهش است.

بیشتر بخوانید:

- گفت‌وگو با علی‌اصغر سالاری، مدیر پروژه جاده ولایت/ هر‌کجا پای نهد بوسه زنم جایش را


ویژه نامه مرتبط:
جاده «ولایت»

اینفوگرافی:

- اینفوگرافی جاده ولایت/ گر میسر نشود بوسه زنم پایش را هر کجا پای نهد بوسه زنم جایش را

قدمگاه و مسجد مقدس امام رضا علیه السلام در بهبهان

نظرات  (۱)

سلام علیکم
این نمایشگاه بنظر بسیار عالی می رسد
تشکر

با مطالب مهدوی در خدمتیم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی